Korting voor bedrijven

Heeft uw bedrijf een intranetpagina waar alle personeelskortingen worden meegedeeld?
Of is er een plaats in uw bedrijf waar ze deze kortingen kunnen bekijken?
Dan hebt u de juiste pagina gevonden.  Welkom! 

Doel en Voordelen van een behandeling

  1. Vermindering van Stress : Massages helpen bij het verlagen van stressniveaus door het verminderen van cortisol (het stresshormoon) en het verhogen van de productie van endorfines en serotonine, wat bijdraagt aan een gevoel van ontspanning en welzijn.
  2. Verbetering van Fysieke Gezondheid: Regelmatige massages kunnen helpen bij het verlichten van spierpijn en spanning, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van de flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Dit kan vooral nuttig zijn voor personeel die langdurig zitten of repetitieve taken uitvoeren.
  3. Verhoging van Productiviteit en Concentratie: Door het verminderen van fysieke en mentale vermoeidheid kunnen personeel zich beter concentreren en efficiënter werken. Een massage kan ook helpen om de geest te verfrissen en nieuwe energie te geven, wat de algehele productiviteit ten goede komt.
  4. Bevordering van Tevredenheid en Retentie: Personeel die zich gewaardeerd en goed verzorgd voelen, zijn vaak meer tevreden met hun baan. Dit kan de retentie verhogen en bijdragen aan een positievere werkcultuur.

 

Vul het aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier